BELYSNING & LJUSSÄTTNING INOMHUS & UTOMHUS

Företag/offentlig miljö:

  • Ljussättning
  • Armaturer
  • Belysningsstyrning
  • Plejd
  • Skyltbelysning
  • Fasadbelysning
  • Nödbelysning
  • Utrymningsskyltar
mpel installerar belysning och ljussätter enligt önskemål

Fritt konsultbesök på plats i hem och på företag

Är du intresserad av att få mer information om våra installationer? Våra elektriker och tekniker är anträffbara via mail eller telefon och svarar mer än gärna på alla möjliga frågor och funderingar. Utifrån just dina behov och förutsättningar kan vi erbjuda ett skräddarsytt förslag. Självklart utför vi besök både på företag och i hem inför installation.

Inred med belysning och skapa känsla 

Våra erfarna elektriker är här för att förvandla ditt hem, företag eller offentliga miljö till en plats av ljus och känsla. Med en passion för belysning och ljussättning strävar vi alltid efter att skapa unika och skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål.

Oavsett om det är ljussättning för att skapa en atmosfär i ditt hem, installera effektfull skyltbelysning för ditt företag eller säkerställa optimal nödbelysning och utrymningsskyltar, så har våra elektriker expertisen för att göra det möjligt.

Vi är inte bara skickliga och erfarna inom traditionella belysningslösningar, utan vi är även uppdaterade med det senaste inom branschen. Med vår kunskap om avancerade armaturer, belysningsstyrning och det innovativa Plejd-systemet, garanterar vi att din belysning inte bara är funktionell utan också stilfull och estetiskt tilltalande.

Vårt team av engagerade och serviceminded elektriker ser fram emot att skapa en totalupplevelse för dig. Vi lyssnar på dina önskemål, har öga för det estetiska och skapar totallösningar som inte bara ser bra ut utan också är enkla att använda och underhålla.

Ta steget in i ljusets värld med oss och låt våra elektriker förvandla din miljö till något extraordinärt.

Lys upp din värld med vår expertis och stilkänsla

När det gäller belysning och ljussättning är våra elektriker din pålitliga partner för att skapa en imponerande och funktionell atmosfär. Med många år av  branscherfarenhet, skicklighet och engagemang är vi stolta över att erbjuda allt från traditionella lösningar till det allra senaste som trendar.

Vårt fokus sträcker sig över olika områden, inklusive ljussättning för hem och företag, avancerade armaturer, belysningsstyrning och det innovativa Plejd-systemet. Vi är också specialister på skyltbelysning, fasadbelysning, nödbelysning och utrymningsskyltar, vilket gör oss till din helhetsleverantör för alla dina belysningsbehov.

Våra elektriker är inte bara experter inom tekniken; de har också en unik stilkänsla och öga för det estetiska. Vi tror på att skapa totallösningar som inte bara är funktionella och driftsäkra, utan också passar perfekt in i din vision för utseende och atmosfär.

Oavsett om du letar efter ritkigt bra arbetsbelysning, en modern och minimalistisk belysningsdesign eller en mer klassisk och traditionell atmosfär så är vårt team redo att sätta ihop en optimal lösningar som passar just dina behov och faktiska förutsättningar. Låt oss tillsammans lysa upp din värld med vår expertis och stilkänsla. Snyggt blir det!